Dostava – stroški poštnine

Pri naročilu nad 100 EUR stroške poštnine krijemo mi. 

Pri postopku naročila morate izbrati način dostave. Na izbiro imate 3 možnosti: oseben prevzem, Pošta Slovenije in GLS.  

Osebni prevzem

Če izberete prvo možnost – OSEBEN PREVZEM – to pomeni, da boste naročeno prišli iskat sami v našo trgovino v Celju, Kozmetična trgovina LNS, Mariborska cesta 86. Pri tem so stroški poštnine niso zaračunani, saj izdelke pridete iskati sami. 

GLS kurirska služba

Če pri načinu dostave izberete GLS kurirsko službo, vam bodo izdelke dostavili. Dostavna služba GLS ni ekspres pošta in pakete dostavlja v dopoldanskem času od 7.00 do 15.00 ure. Paket vam pripeljejo dvakrat. Pokličejo vas, če ste odsotni in vam paket po dogovoru pripeljejo tudi na drug naslov. Priporočljivo pa je, da je vsaj nekdo v dopoldanskem času na dostavnem naslovu, da bo paket brez težav dostavljen. Za to storitev vam bo ob naročilu zaračunana poštnina od 2,80 do 5,50 EUR. Plačilo po povztju je mogoče brez dodatnih stroškov, možno pa je dostavni službi plačati paket tudi s kreditno kartico ( zaračunajo stroške po ceniku). 

Pošta Slovenije

Če pri načinu dostave izberete Pošto Slovenije, vam bo izdelke dostavila paketna služba Pošte Slovenije ali vaš poštar. Pakete vam dostavijo na vaš dostavni naslov. Če vas v času dostave ni doma, vam pustijo obvestilo o pošiljki in s tem obvestilom pošiljko najkasneje v roku 15 dni dvignete na vaši pošti. Paketi se dostavljajo v dopoldanskem času. Za to storitev bomo vam ob naročilu zaračunali od 3,20€ do 5,00€ odvisno od teže paketa, Pošta Slovenije pa vam bo ob plačilu kupnine zaračunala 1,07 EUR oz. po ceniku Pošte Slovenije.

Za neprevzet paket naročniku zaračunamo stroške pošiljanja in stroške vračila neprevzetega paketa.

X